Hopp til innholdet

Her er et forsøk på å beskrive oss selv

Mood er en sjelden fugl i landskapet for mediebyråer og medierådgivning.

mood-0758.jpg – Mood Communication

Ta forspranget

Vi er et byrå med solid kompetanse og kunnskap som gir kundene våre forsprang. Milelang erfaring står ikke i veien for duggfrisk kompetanse i kompliserte spesialfelt. For oss er arbeidsglede å levendegjøre analyser gjennom rådgivning.

Vi trives best når vi får koble bedriftens ressurser sammen, sortere ut løsninger som fungerer mindre bra og forsterke virkemidlene som får produktene dine til å fly. 

Få oversikt i en uoversiktlig medievirkelighet

Vi i Mood Communication lever av å utfordre oss selv – og nå skal vi utfordre deg. Det siste er bare mulig fordi vi ser bedriften din og bransjen fra flere hold. Innsiktsfull interesse for livet til produkter, markeder og målgrupper – sammen med effektmålinger – sikrer treffsikkerhet i en uoversiktlig medievirkelighet:

Alt vi gjør skal lede til nysgjerrighet og handling hos sluttbruker.

Gi oss et pip, da vel

Fire år på rad har kundene kåret oss til Årets Byrå – kanskje arbeidsmetodene våre er grunnen? Om du ble nysgjerrig nå – ta kontakt.

Samfunnsansvar i Moodgruppen – Mood Communication

Samfunnsansvar i Moodgruppen

I Moodgruppen er vårt sosiale og samfunnsmessige ansvar faste punkter på agendaen. Vi er opptatt av at valgene vi tar internt samt rådene vi gir til våre kunder samsvarer med dette, og vi ønsker å ta stadig flere og bedre bærekraftige beslutninger.