Hopp til innholdet

Våre 8 leveregler

Vi er et selskap med mye erfaring og mange etiske verdier. Våre 8 leveregler beskriver hva du kan forvente av oss.

mood-0994.jpg – Mood Communication
Vi driver i ferskvarebransjen. – Mood Communication

Vi driver i ferskvarebransjen.

Få næringsrik førstehåndsinformasjon og ikke ferdigtygde rapporter. Vi tar faktabaserte beslutninger som er bygget på den ferskeste innsikten. Der det ikke finnes gode nok data, henter vi det selv. Kundene våre skal aldri mer ha lyst på frossenvarer etter å ha smakt på dagens fangst!

Ring oss i helgen. – Mood Communication

Ring oss i helgen.

Vi føler ansvar for kunden uansett ukedag. Kanskje føler du behov for en spontan prat midt på en lørdag? Noe som presser på eller justerte ideer som du vil lufte. Vi plukker alltid opp telefonen og tråden (med unntak av når vi dingler i stolheisen i slalombakken eller kaver i bassenget på feriestedet).

Vi skal hoppe høyere. – Mood Communication

Vi skal hoppe høyere.

Vi er rigget for å agere som et proaktivt og spenstig mediebyrå, slik at du som kunde får maks oppmerksomhet fra oss . Som en leken aktør presterer vi mer og tar utfordringer på strak arm. Vi kan ikke, og vil ikke, gjemme oss bort i et stort system. Vi står klare til å ta sats!

Det mest trendy ordet hos oss er «effekt» – Mood Communication

Det mest trendy ordet hos oss er «effekt»

Selv fag som medierådgiving plages av skiftende trender – fordi langt fra alt gir effekt. For mange blir det viktig å følge med på “det som gjelder nå”. Mood tror i tillegg at det gjelder å holde tungen rett i munnen. Derfor støtter vi oss stødig på innsikt, dokumentasjon og våre egne analyseverktøy og erfaring.  Og jo da, det hender vi føler oss trendy også.

Vi gjør nesten alt for kunden. – Mood Communication

Vi gjør nesten alt for kunden.

Vi står ikke bare på pinne for deg, vi dytter deg også. Heldigvis skjer det i stort sett i riktig retning. Årsaken er ganske enkelt at vi er avhengig av kundenes suksess. Når vi stiller de vanskelige spørsmålene, så er det også i egen interesse. Det eneste vi ikke gjør er å klø deg på ryggen.

Vi er dårlige tapere. – Mood Communication

Vi er dårlige tapere.

Mood er et veltrent, glødende lag av erfarne medierådgivere som hater å tape. Målet er å hjelpe kunden å vinne kampen mot konkurrentene, og da er ikke det viktigste å delta, men å bidra med magien som gjør forskjellen.

Vi bruker ikke sminke i møter. – Mood Communication

Vi bruker ikke sminke i møter.

Hos oss får du usminkede tall og fakta. Vi pynter ikke på virkeligheten, men finner glede i å lete frem relevant informasjon for sammen å gjøre treffsikre valg. Velkommen til møte: Kom som du er.

Du møter alltid sjefen. – Mood Communication

Du møter alltid sjefen.

Hos oss møter du alltid den som er ansvarlig for oppgaven  – slik unngår du å havne i en situasjon der du stadig har med nye ansikter å gjøre. Mood har en oversiktlig organisasjon uten tvil om ansvar. Vårt motto lyder omtrent slik: Kunden er kongen, mens vi bare er sjefen.