Hopp til innholdet

Tjenester - hva kan vi hjelpe deg med?

Skuffende kampanjeresultater føles alltid dyrt, bortkastet og demotiverende. Derfor bruker vi mye tid på analyser, innsikt og effektmålinger. Slik sikrer vi gode resultater. Her er litt om vår metodikk og arbeidsform:

mood-0994.jpg – Mood Communication

Kunden i fokus

Du som markedssjef skal oppleve vår proaktivitet og tilstedeværelse gjennom hele prosessen, helt til kampanjer rulles ut med alle detaljer på plass. Vi tar ansvaret og jobber for suksess slik at du kan tenke på annet. 

Rådgiver og stifinner

Å gå seg vill kan være en nyttig erfaring. Å finne sin egen sti, derimot, er like vanskelig som det høres ut. Vår oppgave er å finne riktig vei for våre kunder gjennom vår metodiske rådgiving.  

Tjenester - hva kan vi hjelpe deg med? – Mood Communication

Foroverlente forhandlinger og mediekjøp

Ulike effektmålinger, innsikt, erfaring og andre verktøy påviser hvilke medier og kreative muligheter som fungerer særs godt for din merkevare. Med det som grunnlag finner vi nesten en fandenivoldsk glede i å forhandle frem de mest fordelaktige avtalene.  

Analyser, innsikt, data og antagelser

For lite fokus på innsikt og analyser ødelegger kampanjer – noen ganger skygger det for sola mer enn det hjelper deg til målet. Men når innsikten brukes riktig til rett formål, får du et uventet konkurransefortrinn. Godt arbeid koster, men vi skal vise deg at investeringen er verdt pengene. Her er noen av våre viktigste analyseverktøy: Salgsmodellering, post- & pretest, målgruppeanalyse, brand- & market-survey, fokusgrupper, tracking, conjoint-analyse og mer. Definitivt jålete navn, men desto mer seriøse resultater. 

Gi oss et pip, da vel

Fire år på rad har kundene kåret oss til Årets Byrå – kanskje arbeidsmetodene våre er grunnen? Om du ble nysgjerrig nå – ta kontakt.